Sla navigatie over.
HU

KLEINE VERHALEN

 

Luda

Luda is de naam van de hond van Anouk Raven. Anouk Raven is de maker van deze digitale vertelling om duidelijk te maken dat een huisdier heel veel voor je kan betekenen. Luda is liefdevol opgenomen door het gezin waar Anouk is opgegroeid. Daardoor kreeg hij een goed tehuis, na een miserabel bestaan in Zuid Europa.

Anouk vertelt over het werk van de Stichting AAI, Animal Association International. Deze stichting zet zich in voor de opvang van mishandelde (zwerf-)honden uit Zuid-Europa. Daarom is deze digitale vertelling ook een voorbeeld van hoe je een non-profit organisatie kunt promoten vanuit de beleving van een directe klant of betrokkene. Door over Luda te vertellen, vertelt Anouk over het belang van het werk van AAI.

Anouk legt uit waarom zij heeft gekozen voor een song van de Europees / Belgische groep D.H.T.: 'Listen to your heart' (2005): " Ik heb deze muziek gekozen omdat het mij heel erg aansprak. Dit liedje zegt dat je altijd naar je hart moet luisteren. Als je een hondje in huis wilt halen, kun je naar een fokker gaan, maar als je goed naar je hart luistert, wil je liever een hondje helpen dat zonder jou misschien kansloos is. In het lied komt een zin voor die mij erg aanspreekt:
"And there are voices
that want to be heard.
So much to mention
but you can't find the words.”
Misschien heb ik om deze twee redenen deze muziek gekozen. Het lied geeft emotie aan de digitale vertelling.

Open de vertelling in een nieuw venster (grootte: 7 MB, formaat: windows media).

Meer informatie over bestandsformaten.

 
Site Meter